Ruimte voor je slogan


Coaching Kinderen


Ben jij als ouder/verzorger bezorgd om je kind en wil jij je kind graag helpen, maar kom je er maar niet achter wat er precies aan de hand is? Of weet je wel wat er aan de hand is maar kom je maar niet tot de oplossing om je kind te helpen. Dan kan ik als Kindercoach goede hulp en ondersteuning bieden. Over het algemeen zijn een gering aantal sessies al voldoende om het gewenste resultaat te behalen.

Kinderen raken tegenwoordig snel overprikkeld door alles wat de maatschappij in deze tijd van hen vraagt en wat de maatschappij biedt. Denk maar eens aan de invloed van o.a. gezinsproblematiek (bv echtscheiding), school, sport, gamen, social media en het sociaal aspect van 'erbij willen horen'.  De druk is soms behoorlijk hoog. Kinderen die hooggevoelig zijn (HSP) of gepest worden raken nog sneller overprikkeld. Overprikkeling kan in allerlei verschillende soorten klachten bij jouw kind naar buiten komen: verdriet, eenzaamheid, boosheid, woedeaanvallen, dwars reageren, hoofdpijn en andere lichamelijke klachten. Vaak komen deze klachten thuis in de vertrouwde omgeving los. Dat kan behoorlijk vervelend zijn voor niet alleen het kind, maar ook voor zijn/haar omgeving.

Na de kennismaking en het intakegesprek, waarbij ik zo goed als mogelijk alle informatie verzamel van zowel de ouders/verzorgers als het kind zelf, ga ik met jouw kind 1 op 1 aan de slag. Met een traject van gesprekken, spel en oefeningen gaan we samen aan het werk. Daarbij zullen er eenvoudige en creatieve thuisopdrachten meegegeven worden. De focus ligt hierbij op de talenten en kwaliteiten van jouw kind te doen groeien en bloeien. Dit helpt tevens om het coachen leuk en interessant voor hem of haar te maken en te houden. Van ouder(s)/verzorger(s) verwacht ik medewerking in het coachingstraject van het kind. Heel soms zal er ook aan broers en zussen hulp en medewerking gevraagd worden. Het is de bedoeling dat er na een paar sessies al een verandering plaatsvindt met uiteindelijk als eindresultaat een vrolijker en krachtiger kind. Ik werk met kinderen vanaf 7 a 8 jaar oud.  

 Coaching Volwassenen

Zit je niet lekker in je vel en weet je niet goed wat je hiermee aan moet? Loop jij jezelf als ouder/verzorger regelmatig voorbij en is de balans ver te zoeken? Heb je het gevoel dat je iets aan je leven veranderen wil, maar weet je niet wat en/of hoe? Dan kan ik jou hierbij helpen. Eerst gaan we opruimen en onderzoeken wat nodig is. Denk hierbij aan het verwerken van oud zeer, blokkades en negatieve denkbeelden. Daarna ga jij ontdekken, met mijn hulp, wat jouw diepgewortelde behoeftes en verlangens zijn. Door deze innerlijke reis gaan jouw talenten en kwaliteiten (opnieuw) stromen. Als jij als ouder/verzorger goed in je vel zit, zal dit een positieve invloed hebben op jouw gezinssituatie.

Na de kennismaking en het intakegesprek, start ik samen met jou een geheel persoonlijk coachingstraject op, wat op jouw lijf geschreven is. Het kan de reis van je leven worden waar je de rest van je leven plezier van hebt! 


 Alle coaching pas ik toe op een zachte, speelse manier met behulp van oefeningen, spel en creatieve opdrachten.

 
 
 
 
E-mailen
Bellen