Ruimte voor je slogan


 • Hoeveel coachingsessies zijn er nodig?
  • Vanaf welke leeftijd zit je goed bij Mandaluja?

  Gemiddeld genomen zijn 4 tot 6 coachingsessies bij kinderen voldoende. Soms zijn het er iets meer als de situatie complexer is. Bij volwassenen ligt het aantal sessies tussen 5 tot 12. Dit is meestal afhankelijk van hoe lang de zorgen (soms ook klachten) gedragen zijn.

  Ik boek goede resultaten met kinderen vanaf 7 a 8 jaar oud. Ben je tiener, puber, (jong)volwassen of grootouder? Dan ook ben je bij mij in goede handen.

  • Worden de coachingsessies vergoed?
   • Is Mandaluja aangesloten bij een beroepsvereniging?

   Nee, de sessies worden op dit moment (nog) niet standaard vergoed. Toch is het raadzaam om uw zorgverzekeraar te raadplegen. Soms zijn er mogelijkheden vanuit een aanvullend pakket. Er wordt op dit moment achter de schermen hard gewerkt aan samenwerking met regering en zorgverzekeraars.

   Mandaluja is aangesloten bij Stichting Adiona. Dit is een beroepsvereniging voor professionele kindercoaches en kinderyoga-docenten. Adiona is in het bezit van de nodige diploma's, inschrijving Kamer van Koophandel en een recente VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).

   • Wat als het niet vergoed wordt?
    • Hoe zit het met kwaliteit en professionaliteit?

    Het lijkt misschien heel kostbaar om een coachingtraject te gaan volgen, maar de veranderingen die optreden door de coachingsessies zijn een levenslange investering. U en uw kinderen zijn deze investering meer dan waard. Misschien een vreemde vergelijking, maar als de auto niet gesmeerd loopt krijgt het een onderhoudsbeurt. Waarom niet investeren in geestelijke en lichamelijke ontwikkeling? Gezondheid en welzijn zijn toch minstens zo belangrijk, zo niet onbetaalbaar.

    Ik neem mijn vak heel serieus. Daarom heb ik erkende opleidingen gevolgd en de nodige diploma's behaald. Bijscholing is onderdeel van dit prachtige vak. Daarnaast volg ik regelmatig interessante cursussen en workshops, waarvan ik vind dat het een mooie aanvulling geeft op het werk wat ik doe. 

     • Heeft Mandaluja een wachtlijst?
     • Stelt Mandaluja diagnoses?

     Binnen twee a drie weken is het mogelijk om een coachingtraject te starten. Een intakegesprek lukt meestal binnen twee weken.

     Nee, ik stel geen diagnoses. Mocht tijdens het coachen of behandelen blijken dat er meer of andere hulp gewenst is van een therapeut of arts, dan zal ik met u in overleg gaan en (eventueel) doorverwijzen.

     • Is er een wachtruimte?
     • Staat uw vraag hier niet bij?

     Er is geen wachtruimte. Dit is ook niet nodig want ik plan mijn afspraken nooit vlak achter elkaar. 

     Mocht uw vraag hier niet bij staan, stuur mij dan uw vraag per mail naar info@mandaluja.nl. U mag mij uiteraard ook bellen of een WhatsApp berichtje sturen op 06-13774219.


      
      
      
      
     E-mailen
     Bellen