Ruimte voor je slogan


Welkom op mijn website! 

Ervaar jij onrust bij jezelf of is er sprake van onrust in jouw gezin? Heeft jouw kind zorgen of zit jouw kind niet lekker in zijn/haar vel? Lees dan vooral verder op mijn website want wellicht kan ik zorg, ondersteuning en begeleiding bieden bij jouw hulpvraag. 

In mijn praktijk in Soesterberg begeleid ik kinderen en volwassenen op de weg die zij te gaan hebben. Is er sprake van pijn, verdriet, boosheid, onbegrip en disharmonie…dan leer ik jou of jouw kind daarmee om te gaan. Samen werken wij aan: Wie ben jij, Wat wil jij, Wat zijn jouw behoeftes en Wat zijn jouw kwaliteiten, talenten en valkuilen. Vaak als je dat van jezelf weet, en ook van andere gezinsleden, dan heb je al een grote winst behaald. 

Ik coach kinderen die niet goed om kunnen gaan met eigen karaktereigenschappen. Denk bijvoorbeeld aan (hoog)gevoeligheid, ADHD, perfectionisme en onzekerheid. Ook coach ik kinderen die gepest worden of het moeilijk vinden om contact te maken met andere kinderen.

Het ontdekken en verwerken van blokkades is onderdeel van mijn coaching, maar ook heling en jezelf leren en durven zien.  Resultaten van mijn coaching zijn: meer zelfvertrouwen, meer eigenwaarde, meer harmonie, meer durf, meer zelfkennis, meer begrip, meer zelfliefde en innerlijke transformatie. Je komt letterlijk krachtiger in het leven te staan.

Ik heb kennis van verschillende methodes die ik toe pas tijdens de coachsessies. Door verschillende methodes te combineren met elkaar krijgt mijn cliënt een op het lijf geschreven traject. Ik nodig je uit om het aanbod te lezen die ik beschreven heb op mijn website. Spreekt deze informatie jou aan, en heb je er een goed gevoel bij? Neem dan vrijblijvend contact met mij op. 

Waarom Mandaluja?

Iedereen krijgt vanaf zijn/haar geboorte een rugzakje mee om te vullen met ervaringen en levenslessen. Voor iedereen is dit heel verschillend en persoonlijk. Ik kreeg als kind ook een gevulde rugzak en deze werd steeds zwaarder en ongemakkelijker naarmate ik ouder werd. Dit kwam vooral door geen of slechte begeleiding. Veel soorten hulpzorg was er vroeger ook niet.

Op latere leeftijd ben ik met behulp van coaching, therapie en hulp van familie en vrienden, er goed bovenop gekomen. Verdriet en angst heb ik nog eens aangekeken, herleeft en verwerkt. Door coaching ben ik mezelf pas echt goed gaan leren kennen.

Ik kreeg steeds meer behoefte om anderen te gaan helpen zoals ik zelf ben geholpen. Om mij heen zie ik veel ouders en kinderen lang en onnodig worstelen en daar geen goede of tijdige hulp bij krijgen. Daarom heb ik verschillende studies gevolgd om mij hierin te ontwikkelen. Met de combinatie van studies en levenservaringen kan ik nu zelf kinderen, volwassenen en gezinnen goed helpen naar een gelukkiger leven. In mijn praktijk wil ik zoveel mogelijk kinderen en volwassenen begeleiden dat te vinden wat iedereen nodig heeft: geluk en harmonie. En vooral: jezelf vinden.

Mijn praktijk is centraal gelegen in de provincie Utrecht en goed te bereiken met auto, fiets en openbaar vervoer. De auto kan je gratis voor de deur parkeren.  


 
 
 
 
E-mailen
Bellen